Creatives & developers

Een idee hebben is stap een, om dit idee daadwerkelijk uit te voeren heb je iets meer nodig. Hieronder staan mensen die van onschatbare waarde waren in het ontwikkelen van tijdvandemaand. Van website developers tot graphic artists, zonder hen was deze site nooit tot stand gekomen.

Emma van Amersfoorth

Na een Bachelor Industrial Design aan de Universiteit Eindhoven, doet Emma aan dezelfde universiteit zowel een Master Industrial Design als een Master Innovation Science. 

Emma is verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van deze website, van het bouwen van het skelet tot het uitzoeken van de kleur voor de titels. 

Je kan meer te weten komen over Emma en waar zij nu mee bezig is op haar LinkedIn pagina. 

Fleur Jore

Fleur was verantwoordelijk voor de video editing van de tijdvandemaand informatiefilmpjes en het design van de verschillende menstruatie quizzen onder de spelletjespagina. 

Je kan meer te weten komen over Fleur en haar huidige projecten op haar LinkedIn pagina. 

James Harbour

James was verantwoordelijk voor de tekeningen op onze website. Vanuit Engeland tekende hij voor ons vulva’s en verschillende menstruatie producten. Deze tekeningen kun je ook terug vinden op onze menstruatie-twister! 

Wil je meer werk van James zien, kijk dan op zijn Instagram page

Robyn Oversier 
 
Robyn Oversier is 20 jaar oud en studeert momenteel web development en webdesign. Ze staat in de bloei van haar leven en geen uitdaging is er haar een te veel. In de creatieve branch is ze breed opgeleid van ruimtelijke tot grafische vormgeving en alles wat daarbij komt kijken. 
 
Check wie ze is op LinkedIn
 

Yvonne Bruin

Als vervolg op haar bachelor Industrial Design, studeert Yvonne voor haar master Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. Naast haar studie beheert ze een blog waar ze schrijft over design, duurzaamheid en (persoonlijke) groei. Ook is Yvonne vaak creatief bezig met bijvoorbeeld kleding maken of tekenen.

Yvonne is verantwoordelijk geweest voor een aantal van de grafische tekeningen op deze website. 

Om meer te weten te komen over Yvonne kunt kijken op haar website, waar haar portfolio en blog te vinden is. Daarnaast kunt u haar grafisch en fotografisch werk vinden op Instagram (@yvonnebruincom & @yvonnebruingraphics).

Scroll to Top